| AnneSteffy a întrebat:

A fost cineva de aici la PIPP?(Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar) Imi poate da mai multe detalii? Ai mult de invatat/multe proiecte In special as vrea sa stiu daca se poate lucra in paralel.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La UB nu știu exact cum este, dar am o prietenă la o facultate de la Cernica tot la profilul PIPP și mi-a spus că dacă lucrezi tot în învățământ poți să scapi de practică sau să nu te mai duci la practică deoarece îți echivalează practica cu ceea ce faci la muncă, iar acolo la acea facultate ea are cursuri și seminarii, doar de două, maxim de trei ori pe săptămână, deci e lejer.

Lejer o văd dacă ai și liceul pedagogic la bază, deoarece cam tot ce faci la liceu faci și la faculta deci dacă ai baza, nu e nevoie să te duci la toate cursurile și seminarele. Iar dacă lucrezi în învățământ și ai dat și o titularizare te ajută și aia, deoarece cam tot ce se dă la titularizare se face în 3 ani pe la PIPP. Din ce mai știu de la prietena mea se făceam un semestru română(cu comentarii de bac și gramatică), unul mate, pedagogia, metodică, psihologia vârstelor și parcă și aici se făcea sportul.

P.S. pentru orice ai nevoie de cărți sau alte informații(cât mă pricep și eu), ori chiar modele de proiecte didactice și planificări, contactează-mă! Te ajut cu drag. ❤ Și pe tine și pe alții care mai auzi că au nevoie. Trimite-i la mine. laughing)