| nyoentox2002 a întrebat:

A investit vreodata cineva de aici care e in grup in bitcoin sau crypto?
De ex daca bagi 20 euro cat poti castiga într-o zi, săptămână, luna si asa mai departe,

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Investitia in criptomonede este foarte riscanta, poti castiga mult dar si pierde mult, nu se poate spune sigur si corect ce soliciti tu.
Si o investitie de 20 euro n-are nici un rost, este insignifianta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La cum ai pus intrebarea, cei 20 euro ii vei pierde in prima saptamana.

| Frank51 a răspuns:

Dacă investești 20 de euro în bearmarket, și aștepți 2-3 ani până la următorul bullmarket, profitul este de regulă 2-3x deci 40-60 de euro.

În acest timp, la muncă cu salariu 4000 lei net, faci 20.000 de euro.

| nyoentox2002 explică (pentru Frank51):

Nu iau 4000 net, iau cam 2600 plus cazare si utilitati

| Frank51 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Era doar o comparație între profit din crypto și muncă. Este aiurea să te joci cu 20 de euro, în crypto se investesc zeci, sute de mii de euro, ca să fie un profit semnificativ.

| johnnny123 a răspuns:

Dar înțelegi că valoarea poate merge și în jos? Și că nimeni de pe planeta asta nu-ți poate spune cât va valora bitcoin mâine, peste o săptămână sau peste un an?

| goguPatent a răspuns:

Domeniul e complex rau si daca nu stii ce faci singurul output va fi pierderea banilor. Eu am tranzactiona pe baza de strategii studiate... si desi facusem profit de 400% o tranzactie gresita si am priedut tot. Deci daca nu stii cu ce se mananca crypto cel mai bine iti iei un tricou de banii aia, iesi mai castigat

| Dandinelle a răspuns:

Spor, ai grija in ce investești și pe cine asculți. Poți băga 20 și câștigi constant pe trading dar e riscant ca la păcănele aproape. Sau poți cumpăra o monedă de banii aia, una stabila, și o tii acolo în Wallet pana creste mai bine. In ambele cazuri trebuie sa te documentezi ce proiecte au în spate nft sau nu etc. Și trebuie să fii tare de inima happy

| RaduRobertRO a răspuns:

Sfat: nu te baga in asa ceva daca nu stii cu ce se papa.