| Nutemaiholba a întrebat:

A mai fost cineva oprit la piata unirii de o agentie de la step 1 media? pe mine m-au oprit si mi-au facut niste poze(am platit 60lei) infine si mi-au zis sa ma duc pe 10 ianuarie pe la tineretului pentru un casting. a mai oprit pe cineva si i-a spus asta? pls nu-mi spuneti ca v-a opit alta agentie ca nu ma intereseazahappy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te-au fraierit, mai ales ai 11 ani iti iau banii macar trebuia sa-ti zica sa mergi cu unul din parintii tai sau ambii dar singura nu ai ce face acolo, nu trebuia sa platesti nimic.

| Nutemaiholba explică (pentru mgtow):

Dar eram cu mami si a zis ca nu ma primeste fara cineva adulttongue

| Nutemaiholba explică (pentru mgtow):

Da dar eram cu mami si mi-au zis ca nu ma primesc fara un adult

| FataOreo a răspuns:

Dar nu inteleg de ce esti asa disperata sa afli daca au mai oprit pe cineva oamenii aia... Ce crezi, ca o sa te puna sa cersesti daca te duci acolo? laughing

| Karelia123 a răspuns:

Am patit-o si eu.Am dat 50 de lei pe o singura poza, m-am dus la un interviu si dupa m-a chemat directoarea.Nu m-am mai dus.Ce crezi ca vroia? Bani mama.Asa ca nu te lasa pacalita.Alegerea e a ta. Tine cont de sfaturile parintilor in special ca sa iti fie bine.
Gandeste-te de 2 ori inainte sa faci urmatorul pas.
Numai bine!
Pa, pa.

| Nutemaiholba explică (pentru Karelia123):

Ma nene mie mi-a pus poza pe net si dupa ce am mers la interviu m-a chemat directoarea si o sa merg si acolo pentru ca au vorbit ai mei si nu trebuie sa platesti de cat 60 de lei pe an pentru machiaj si coafura etc. asa ca nu mai fiti asa daca nu stiti

| crina123 a răspuns:

Teapa! teapa! Am fost si eu la unirii si am dat 60 lei.Si apoi m-au sunat si mi-au mai cerut790 lei.