Ma nu a murit esti proastaa joaca in the secret circle
Eu am cautat pe net inclusiv pe site-ul lor si nu se pomeneste nimic despre asta nicaieri.Nu cred ca a murit. E o gluma de prost gust.
As vrea sa aflu daca a murit cu adevarat...eu sper ca nu!.si inca ceva nu stiu prea multe despre viata ei... dar stiu doar ca fuma...era fotomodel deci nu avea cum sa se drogheze... ce rautate poate exista in oameni... daca ar fi murit... oricum nu trebuia ca oamenii sa o vorbeasca si sa spuna despre ea lucruri neadevarate deoarece nu traiesc cu ea si nici nu stiu ce face in acest moment...mai bine ar fi sa TACA!
Nu a murit joaca in the secret circle
Mey...pe bune... daca murea era macar la un episod doliul intr-unul din colturi...arata undeva, arata pe Jetix, pe Mtv(ca Phoebe este si cantareata) pe Fashion tv(ca Phoebe este si model/fotomodel) mai voi nu sunteti zdraveni...si plus de asta cum mai aparea ea in revista H2O? Nu scria acolo daca era...Eu am luat cartea H20 si crede-ma chiar nu scrie...nici macar de droguri...si apropo.este scirsa si bibliografia lor...ca fumeaza? Daca fuma avea vocea intr-o oarecare masura groasa. Ea are vocea foarte frumoasa.
Nu phobe tonkin nu a murit. este o minciuna gogonata. daca ar fi murit cum mai joaca acum in seria a treia h20? acum se mai zice ca si claire holt a murit din cauza cancerului si ca a fost operata pentru a mai juca in h20.sunt andreea si aveti incredere in mine ca nu va int
Nu nici claire holt joaca in jurnalul vampirilor Rebekha