| aannoonniimm a întrebat:

A murit phoebe tonkin?

Răspuns Câştigător
| georgianacas a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

471 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flavia:Ce prostia laughing nu am murit mah lume atunci daca a murit dc inca mai joaca-n filme?! revenitiva nu a muritlaughing e haioasa gluma ca a muritlaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa moara daca inca mai filmeaza H2O?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu-s ce sa mai cred.lamuri-ti-ma si pe mine odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ca am scris pe google phoebe tonkin si aici am dat da vreau sa vad un videoclip ca fuma si bea scria aicea scuzatima ca va deranjez. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am tot vazut comentari de la uni ca a murit de la uni ca traieste, eu nu cred ca a murit mai ales ca era asa tanara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| robytaroby a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUUU! Ce vreti, mai cu ea? Daca e vedeta ce mai vreti? Sa fie si moarta?!/:d/:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat ca Phoeben Thonkin a murit pentru ca a aparut in noul serial h2o.Cine crede ca a murit Phoeben Thonkin e prost pe bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit voi nu ati vazut noul episod din H2o? Sunteti nebuni cum sa moara.Doamne fereste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phoebe Tonkin nu a murit, sunt numai zvonuri. Eu am citit peste tot pe net, dar nu e adevarat nimic.Scria ca a murit de :cancer, ca s-a drogat, ca a facut accident ETC. NU a murit, sunt numai minciuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asta vreau sa aflu crying este adevarat? crying crying crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cered pentru ca h2o sezonul 3 s-a filmat la sfarsitul lui 2009

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, doar Claire Holt (Emma)este moarta pentru ca a avut un accident de masina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am auzit ca a murit intr un accident la filmari (s-a inecat) dar din pacate niciunul din colegii ei de echipa nu a putut sa o salveze deoarece era prea tarziu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu. dar cei mai multi spun ca ea a murit intr-un acident de masina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LOLnuuuu logik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa! cu siguranta a murit. cica:,, a fost intr-un accident in drum spre un concert dupa aia au duso la spital si peste 2 ore a murit" sau,, ca ea bea si fuma mult si de aia a murit"
1. ea nu bea(si daca nu ar fi baut nimic ar fi murit... daca te gandesti logik)
2. intr-adevar ea fuma dar a facut ultimile episoade h2o.
3. deci e egal cu 0!
Oamni buni! Trezirea! nu a murit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te si impuscate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bhaaa ratatilor cum sa moara daca in 2009 in septembrie ea da interviu nu va duce mintea? mai cautati pe net
http://www.youtube.com/watch?v=mm8Wt6-OD8w&feature=player_embedded#

| georgiana1212 a răspuns:

Nu, nu a murit phoebe tonkin. astfel cum inca mai joaca in H2O formula apei pe disney chennel?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai inebunit complet. nu a murit. si chestia aia ca a ramas fara apa e o tampenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU cred ca a murit pentru ca pe wikipedia spune ca a fost o gluma proasta spusa de unu, Catalin. Plus ca majoritatea celor care spun ca pe nu stiu ce site a spus ca a murit nu dau deloc indicii despre numele acelui site. Si altii mai spun ca ei stiu cunoscutii lui Phoebe. Ei bine daca ei se bazeaza pe asa ceva e o minciuna gogonata, va spun! Nu va mai bazati pe adrese false de messenger caci e chiar aiurea! Nu cred ca a murit. Mai am putin sa ma documentez si o sa va anunt clar. Desi nici pe youtube nu sunt semne. Si faza cu poza cu Brittany si nu mai stiu eu cum (Charlotte) plangand la un mormant pe care scrie Cleo Sertori e o prostie. Multi nu fac diferenta. Si eu sunt la televiziune si joc diferite roluri (sunt la TVR 1) dar asta nu inseamna ca asa ma cheama. Numele ei real e Phoebe Tonkin dragii mei. Asa ca daca mai spuneti prostii de genul MORMANT PE CARE SCRIA CLEO SERTORI SI CHARLOTTE si altele macar documentati-va si spuneti-ne si noua de unde!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea a murit in urma unui accident.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i addevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu happy tzapa de 1 aprile tongue