Sincer sa innebunesc daca stiu cine este. Dar pe cate site-uri am cautat pe toate inca traieste. Acele site-uri sunt ro.wikipedia.org, en.wikipedia.org, imdb.com, wiki.answer.com. Ce am gasit este un rahat de prezentare care zice ca in memoria lui phoebe tonkin. dar in rest nimic care sa arate ca a murit si ce este curios ca de curand a aparut in reclama la Vauxhall(Opel) zafira si meriva. Asa ca nu cred ca a murit. si sincer cum ar putea sa moara cand nu are nici 20 de ani? in accident de masina eventual dar nici in ala nu prea cred. Dar cum au zis altii ca din cauza bauturii si a fumatului. Eu am 20 de ani beau de la 14 ani de fumat nu fumez dar nu am nici pe naiba. Asa ca informatiiva inainte sa dati raspunsuri aiurea.
Died 2008 – Christie Allen, British-Australian pop singer (b. 1954). Uite cine a murit in 12 august 2008 nicidecum Phoebe tonkin. SI de unde ati mai scos si asta nu stiu. Pana la urma cred ca saraca fata a murit din cauza ca era prea batrana. Ca pana acum ati zis ca a murit beata drogata si in accident de masina. Deci a murit de 3 ori in 3 feluri diferite. Informati-va si pe urma posta-ti.
Phoebe nu a murit ca daca va uitati la episoade unele sunt filmate in 2007 si se spune ca ea a murit in 2006 si sa stiti ca nu e asa cum zic uni ca fumeaza si se imbata si daca nu ma credeti intrati pe www.starmania.ro si cautati phoebe tonkin si inainte sa vb ganditi mai copii!
sorinaa0 întreabă: