Simona, stiu cateva site-uri de recrutare a fortei de munca, insa nu pot sa le public in comentariu ca ar fi considerata publicitate mascata.
Iti dau un sfat prietenesc, nu te incredere in recrutarea online. Incearca sa gasesti un job pe bestjobs daca doresti neaparat sa-l obtii de pe internet. Cat despre plecarea in strainatate o recomand sa o faci prin intermediul unei firme. Sunt companii de recrutare a fortei de munca, iti lasi CV-ul iar cand apar locuri de munca in strainatate conform profilului tau, esti sunata si chemata.
P.S. Ai foarte mare grija la veridicitatea acestor firme. Traficul de carne vie si firmele de recrutari fantoma inca exista. Succes
Eu am vazut cazuri in care au fost pacaliti si au ramas in Romania banii deja s-au dus si suspectul nu e gasit de politie. Nu te baza pe siteurile alea ca sunt minciuna adevarata.
Nu din ce cunosc eu...de cele mai multe ori sunt fireme fantoma si nu au o credibiliotate foarte mare...te sfatuiesc sa nu faci un pas gresit ca mai apoi sa ai de suferit cauta mai multe informatii nu te lasa pacalita
Si eu am avut de gand odata dar norocul meu a fost ca, chiar atunci fusese un caz la TV
anonim_4396 întreabă:
break întreabă: