| nevermind3322 a întrebat:

Abia acum trec pe a 8-a, insa deja stau si ma gandesc la ce liceu as putea sa intru. Nu-mi spuneti ca mai am timp sa ma gandesc, ca vreau sa imi "manipulez" si niste colege sa vina cu mine. laughing Sunt din Cluj-Napoca. Am vorbit deja cu mama insa si ea a zis ca mai bine sa caut putin pe net sa ma informez despre toate liceele. Vreau sa va zic ca eu invat bine, am luat locul 3 pe clasa de pe a 5-a. Ma descurc foarte bine la romana, biologie, chimie si fizica. La ce liceu as putea merge? Primul care mi-a sarit in ochi a fost Onisifor Ghibu. Voi ce ziceti despre liceul asta? Vreau la sectia "stiintele naturii". Sunteti sau ati fost vreunii dintre voi la Ghibu?

2 răspunsuri:
| Cosmin162749 a răspuns:

Deci in primul rand nu mergi la liceul care il vrei tu din prima doar daca esti tu si prietenele tale de media 10.adica fara nici un 9. ok? si esti repartizata in functie de medie, si dupa preferinte, adica ce licee preferi tu...si da mai ai oo gramada de timp.si nu se poate sa intrati chiar toate la acelasi liceu ca poate una e mai proasta/desteapta ca alta si na...eu mam nimerit cu un sg coleg.

| Emmy125 a răspuns:

Mie nu mi se pare prea devreme sa te gandesti.E bine sa te gandesti din timp.Doar ca trebuie sa te gandesti si la ce vrei sa dai mai departe, dupa liceu, sa stii ce profil sa alegi. Daca ai zis ca esti buna la fizica, chimie si bio atunci stiinte ale naturii e cel mai bun pentru tine(cum ai zis si tu). Acum despre liceele din Cluj nu stiu ce sa spun.Depinde de media pe care o ai. oricum tu vei scrie mai multe licee si unde intrii o sa fie bine.Nu conteaza foarte mult liceul atata timp cat vrei sa inveti.Conteaza profilul pe care il alegi.