Ai sa citesti cate 15 carti pe semestru la o singura specializare da stiu adori sa citesti dar nu e funny si cu limbile rare nu ai niciodata bibliografie suficienta sa iti faci un eseu, si nici timp. trebuie sa iti iei cursurile mot a mot, si sa citesti din timp si constant pentru ca toate ideile originale vorba lui woolf vin cand praful lecturii se aseaza pe creier si nu cand ai nevoie de ele
Stiu ca toată lumea se plânge de multitudinea de cărți care trebuie citite și da, Shakespeare nu e funny deloc în comparație cu literatura contemporană. Tocmai de aceea îmi este mai frica de engleză decât de japoneză. Ești student/ă?
Shakespeare e mai funny decat literatura contemporana dar cum sa iti spun sunt carti care iti plac si multe deseuri literare sau teoretice greu de sintetizat
Oricum o sa te pui la curent pe 1, pana atunci viseaza-ti ultima vara iar eu am sa ma chinui sa integralizez un neologism african al cuvantului literatura ca toate astea de pe-aici imi suna ca o salata de pietre: literature literatur litterae, sau am sa ma transform intr-o consoana, mai stii