Eu cred ca avocat Daca faci medicina veterinara o sa vezi o granada de animale moarte si o s faci disectii si nu cred ca te-ar ajuta prea mult asta, mai ales daca tii la animale mai bine te faci avocat si iti iei un catelus sau o pisica
Avocata nu advocata, asta pentru mine e meseria ideala, poti sa salvezi oamenii de pedepse. Daca iti plac animalele eu cred totusi ca ar trebui sa te faci veterinara, meseria asta ti se potriveste, avocata e prea complicata profesie pentru tine.
In cadrul medicinei veterinare trebuie sa ai in vedere ca sunt momente in care trebuie sa iti bagi mana in uterul vaci sa verifici daca e ok vitelul
Pai spui ca iubesti animalele enorm de mult. dar si avocatura iti place? si la ce te pricepi mai mult? drept sau medicina veterinara? pentru ca asta conteaza cel mai multce sti
Anul 1997 e anul tau de nastere? dupa intrebarea pusa asa pare si la ce te intereseaza de acum?
Veterinar zic eu. Poate la un moment dat vrei sa pleci din Romania si in alta tara avocatura si legile din Romania nu sunt valabile. Pe cand structura corpului unui animal e la fel si in Romania si oriunde pe Terra :-)