anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine. sunt in clasa a 9a si am o clasa in care nu imi place deloc.in prima zi cand a fost mama la secretariat sa ma mute secretara i-a spus ca clasa in care sunt e cea mai buna. cu cei mai buni profi. din astea.si acum si mama crede la fel.cu cine am mai vorbit din fostii colegi de la liceu cica la toti le-a zis la fel. cei mai buni profi, cea mai buna clasa. nu stiu ce sa ii mai zic mamei sa fie de acord sa ma mut in alta clasa.adica la acelasi profil dar nu in clasa asta. profilul la care sunt are 6 clase : i si ca l m n. eu sunt in L deci nu are cum sa fie cea mai buna. spuneti si voi parerile voastre si va rog fara mistouri...

Răspuns Câştigător
| YunaFFX a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti. Poate trecerea asta de la gimnaziu la liceu te-a cam dat peste cap, ai colegi noi pe care nu-i cunosti si nici ei nu te cunosc pe tine. Stiu foarte bine senzatia (eu vroiam sa ma mut la alt liceu, nu mai pomenesc de alta clasa). Cu timpul o sa fie bine si o sa te acomodezi cu noii colegi. Daca totusi nu te simti bine in acea clasa vorbeste serios cu mama ta, explica-i ca nu te simti in largul tau in acea clasa si ca vrei sa fi mutat/a in alta clasa. Totusi, mai gandeste-te. Sper sa te ajute.

1 răspuns:
| nikikin a răspuns:

Atâta timp cât eşti convins că o să fie mai bine în altă clasă ar trebui să îi spui mamei tale că e ceea ce doreşti pentru că până la urmă este vorba de viitorul tău.