anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor TPU! Daca nu imi este respectata fisa postului si nu sunt lasata sa lucrez pe postul pe care am fost angajata ce pot sa fac? Cui sa ma adresez?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi cu o cerere la Inspectoratul Teritorial de Muncă de la tine din localitate!
Pa, pa.

| alessia5158 a răspuns:

Daca lucrezi in mediul privat, la vreun SRL, si faci ce spune Legiuitoarea ( ii reclami!) inseamna ca ti s-a urat cu binele--- ai, cat de curand, toate sansele sa-ngrosi randul celor care-si cauta disperati o slujba!

Ceea ce incriminezi este un fapt obisnuit, des practicat in firmele private si la multe nivele! Munca, la un patron roman, inseamna exact ceea ce dorea sa creeze Ceauseascu : "omul multilateral dezvoltat " adica omul priceput la toate! Am atat experienta muncii la patron cat si pe cea de slujbas la stat si din acest motiv te sfatuiesc sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie. Numai bine!

| luiza a răspuns:

Ai doar grija unde reclami. Daca vrei sa mai lucrezi stai cuminte. In cele 8 ore de servici faci ce ti se spune! Fisa postului este doar o hartie pe care nu o respecta nimeni!

| MariaSimo a răspuns:

Nu te stresa! Daca nu iti place ceea ce faci, vorbeste cu ei si daca nu se rezolva nimic, du=te la alta firma.
Daca reclami, obtii "dreptate" poate insa nu asta conteaza. Pana la urma e important sa lucrezi la o firma care iti place.