| Evellina_9707 a întrebat:

Alerta! Am o problema mare! Pe facebook numai pot sa imi adaug prieteni.Defiecare data cand dau "+Adauga ca prieten" imi spune asta:Sorry, we can't send your request
Because sending requests to strangers is considered spam, your friend requests have been blocked for 30 days. Please visit the help center to learn more or let us know if you believe we've made a mistake.
Va rog ajutati-ma! Fundaa.si nu vreau sa imi mai spuneti ca trebuie sa intru la informatii facebook sau alte porcarii pentru ca oricum nu merge. Vreau raspunsuri folositoare!

Răspuns Câştigător
| 9gag a răspuns:

Ai trimis prea multe cereri de prietenie utilizatorilor Facebook cu care nu ai nici un prieten comun. Facebook considera asta spam si de aceea te-a blocat timp de o luna. Deci pentru o luna nu vei putea trimite cereri de prietenie decat la cei care au macar un prieten comun cu tine.Succes

2 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Pentru ca ai trimis invitatii la straini, si asta e considerat spam, nu mai poti adauga prieteni pentru 30 de zile.Asta spune.Sincer, eu cred ca nu poti face altceva decat sa astepti sa treaca alea 30 de zile.Sau sa iti faci alt cont fb.Au si ei politia lor pe net.deh.

| comycomy a răspuns:

Asa am patit si eu, nu trebuie decat sa astepti si dupa trimite doar la persoanele care le cunosti.