| TroianAksakov a întrebat:

Alta intrebare TPU : Eu sunt la Liceul de Arte Plastice, la desen si design si, la ce expozitii am fost de fiecare data juriul m-a ludat si am luat numai premiul 1, 2 si 3. Eu planuiesc sa merg in Marea Britanie pentru facultate, am niste rude acolo si, sa ma stabilesc acolo. Daca se poate cu bursa da nu, nu. Imi e cam frica sa merg pe domeniul asta, chiar daca am foarte multa incredere in talentul meu. Si oricum in altceva nu m-as vedea. Ce sa fac? Sa raman pe domeniul asta?

3 răspunsuri:
| Scândură a răspuns:

Buna! Eu nu cred ca ai incredere in tine! Ai castigat premii, esti laudat, sustii ca "ai incredere", atunci de ce te indoiesti de sansele tale de reusita? Du-te acolo, daca esti bun, daca asta este pasiunea ta, ceea ce vrei sa faci tu mai departe, si ai si talent la design, mi se pare cea mai mare tampenie sa nu-ti incerci norocul! Tine minte, "Daca nu incerci, nu castigi". Mai ales in Marea Britanie, unde ai sanse sa castigi super bine si sa ajungi un cineva!
Asa ca, ce mai astepti, du-te acolo si pune-ti talentul in aplicare, fa-ne mandrii ca esti de-a noastra!
Bursa sigur o ei, doar ai talent, tot ce trebuie este sa vrei tu, si sa incerci!

| horcruxfan a răspuns:

Deci daca ai castigat premii este extrem de bine mai ales in top 3 si daca sunt foarte multe de acest tip (top3) cu atat mai bine! Dar gandeste-te numai si numai la limba, daca o stapanesti si pe ea inca din Romania este si mai usor in Marea Brintanie. Eu unul m.am adaptat foarte usor pentru ca si eu am facut facultatea acolo la Cambrige in inginerie IT pe o bursa de merit dar la mine a fost mai greu cu locuinta la inceput dar la tine este mult mai usor pentru ca ai rude acolo...DECI DA DU-TE. Arata ca Romania are tineri Talentati...happy

| Bijou a răspuns:

Daca iti place si ai talent, ramai pe domeniu