Ok. Pentru inceput la tai fff mici apoi te dai in fiecare zi cu un intaritor ca se numeste B5 de la farmec. este 5 lei si se gaseste in parfumerii. Seamana cu lacul de unghii.Am folosit si eu si am niste unghii fff mari si sanatoase.
Pa, pa.
Mai bine lasa'le scurte. Sub unghiile lungi se adapostesc adesea microbi si e si incomod.
Hmm.de la o vreme toate fetitele vor unghii mari! pentru ce? aa stiu ...ca sa arate "cool". te sfatuiesc sa iti traiesti copilaria pentru ca nu o sa te mai intalnesti cu acesti ani foarte frumosi:X, care desigur tu ii crezi extrem de oribili(sunt niste exemple cele ce vor urma->): ca nu esti adaptata in grupul tau, ca nu te intelegi cu parintii, baiatul care il placi nu te observa, si multe altele. mai bine citesti o carte decat sa te intereseze unghiile. pa-pa
De multe ori, activităţile gospodăreşti provoacă mici "dezastre" estetice persoanelor care poartă unghii lungi dar le au fragile, moi. Pentru întărirea unghiilor în decurs de doar o săptămînă, un veritabil remediu îl reprezintă zeama de lămîie, cu care unghiile se pot pensula (ca o simplă ojă) de 4-5 ori/zi. Este important să se folosească numai suc de lămîie proaspăt şi nu alte soluţii înlocuitoare, iar unghiile tratate să nu fie spălate imediat. Seara, după spălarea mîinilor cu apă călduţă şi săpun moale, se ţin degetele în ulei călduţ de măsline timp de 20 de minute, apoi se şterg bine şi nu se spală pînă a doua zi. În cîteva zile, unghiile devin mai tari şi mai lucioase. Bafta.
Iti recomand lotiune pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5 de la Farmec. E foarte buna. A fost utila atat pentru mine cat si pentru prietene. O gasesti pe la toate buticurile.