| marpey16 a întrebat:

Am 13 ani acum. La vara o sa am 13 si 4 luni laughing. Exista ceva joburi part-time sau asa ceva pentru mine? laughing. Baby sitting, ceva?

Răspuns Câştigător
| Locre a răspuns:

Se poate sa-ti gasesti un job de vara de exemplu impartitul pliantelor.Chiar daca ai 13 s-ar putea sa te lase, nu stiu exact, pentru ca eu voi avea 15ani in vara si cred ca voi fi acceptata sa fac job`u. Oricum intereseaza-te si vei vedea. Du-te la orange undeva, la o pizzerie, nu stiu gasesti tu ceva. Good luck!

9 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Nu cred sa ai sanse sa gasesti ceva de lucru mai ales din cauza varstei.Cred ca legal-e 16 ani, nu mai stiu. S-ar putea sa gasesti in familiile de cunoscuti, sa cureti, sa calci, sa faci piata sa ajuti batrani.Ca baby-sitter nu ai nici o sansa, esti prea mica.Crezi ca exista vreo tanara mamica care sa-si lase bebelusul cu un alt copil? SI inca ceva, de ce vrei sa lucrezi, iti trebuie asa multi bani sau vrei sa fii mai tare decat colegele tale?

| ramona_1444 a răspuns:

Da ai putea la niste cunostinte daca ai

mira
| mira a răspuns:

In ce oras locuiesti? Incearca sa plimbi cateii unei familii ocupate sau sa distribui reclame.

Răspuns utilizator avertizat
| Locre a răspuns:

Pai se poate, dar baby sitting la 13 ani mi se pare, nu stiu, nepotrivit! Pe bune, e ca si cum un copil are grija de alt copil.Incearca altceva.Eu iti recomand un job de vara gen impartitul pliantelor.castigi destul de bine pe o perioada mai lunga de exemplu o luna. Dar din nou nu stiu daca te lasa la 13ani. dar de ce nu astepti pana implinesti macar 15? Lasa job, acum tine-te de scoala ca e foarte importanta si iti iei job la liceu. Oricum good luck daca te hotarasti sa faci ceva si te lasa, desi varsta nu prea.

| Locre a răspuns:

Am scris 2 mesaje, deoarece primul nu credeam ca se va aproba din cauza ca am iesit de pe pagina dupa ce am dar raspunsul.Oricum.intelegi mesajul.

| kittty a răspuns:

E posibil sa gasesti la 14 ANI dar sa imparti pliante nu stiu exact dar mi se pare ca de la 14 anihappy bye

| Black_Cherry a răspuns:

Poate doar la niste cunostinte sa fi dadacahee hee poate la fratitu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am interesat la 14 ani poti imparti pliante cum o sa fac si eu vara asta asa ca stai linistita