Se poate sa-ti gasesti un job de vara de exemplu impartitul pliantelor.Chiar daca ai 13 s-ar putea sa te lase, nu stiu exact, pentru ca eu voi avea 15ani in vara si cred ca voi fi acceptata sa fac job`u. Oricum intereseaza-te si vei vedea. Du-te la orange undeva, la o pizzerie, nu stiu gasesti tu ceva. Good luck!
Nu cred sa ai sanse sa gasesti ceva de lucru mai ales din cauza varstei.Cred ca legal-e 16 ani, nu mai stiu. S-ar putea sa gasesti in familiile de cunoscuti, sa cureti, sa calci, sa faci piata sa ajuti batrani.Ca baby-sitter nu ai nici o sansa, esti prea mica.Crezi ca exista vreo tanara mamica care sa-si lase bebelusul cu un alt copil? SI inca ceva, de ce vrei sa lucrezi, iti trebuie asa multi bani sau vrei sa fii mai tare decat colegele tale?
In ce oras locuiesti? Incearca sa plimbi cateii unei familii ocupate sau sa distribui reclame.
Pai se poate, dar baby sitting la 13 ani mi se pare, nu stiu, nepotrivit! Pe bune, e ca si cum un copil are grija de alt copil.Incearca altceva.Eu iti recomand un job de vara gen impartitul pliantelor.castigi destul de bine pe o perioada mai lunga de exemplu o luna. Dar din nou nu stiu daca te lasa la 13ani. dar de ce nu astepti pana implinesti macar 15? Lasa job, acum tine-te de scoala ca e foarte importanta si iti iei job la liceu. Oricum good luck daca te hotarasti sa faci ceva si te lasa, desi varsta nu prea.
Am scris 2 mesaje, deoarece primul nu credeam ca se va aproba din cauza ca am iesit de pe pagina dupa ce am dar raspunsul.Oricum.intelegi mesajul.
E posibil sa gasesti la 14 ANI dar sa imparti pliante nu stiu exact dar mi se pare ca de la 14 ani bye