Pana la 16 ani nu are voie nimeni sa te angajeze.Este interzis de lege, nici 4 ore nici 2 ore, deloc! Intre 16 si 18 ani te poti angaja doar cu acordul scris al parintilor!
Bună ideea de a lucra la avon nu este chiar atît de rea, dar mare atenție la ce fel de oameni duci marfa, mulți sînt țepari, eu sînt din 2004 la avon, și multe țepe mi-am luat, crede-mă.
Imi pare rau de situatia ta. Este greu sa lucrezi. sa te ocupi de scoala si sa ai grija de fratii tai. La varsta ta este greu sa gasesti. Ai putea sa imparti pliante, sa cauti familii la care sa faci curatenie...si sa iti ramana timp si pentru scoala.
. Imi pare foarte rau pentru situatia in care esti.Este foarte greu pentru tine[si e de admirat ca totusi faci eforturi] ldar la fel de greu este sa-ti gasesti ceva de lucru la varsta asta.
Ai putea sa te interesezi de un post ceva de Bona[baby siter, dadaca]La cineva care te cunoste si are incredere in tine pentru ca se prea poate intampla ca varsta sa nu te ajute delog[din contra].
Sau poti imparti pliante[flururasi, diserite reclame]. Aici avantaju ar fi sa dureaza mai putin, castigi ceva, si te poti imparto[scoala, familie, prieteni] dar la fel nu stiu daca se fac asazise"angajazri"de la varsta asta...
Totusi sper sa te descurci cumva.Incearca de altfel sa creezi o relatie intre tine si Dumnezeu. El e cel mai nin masura sa te indrume pe calea cea buna mereu si sa-ti ofere spijinul de care ai nevoie [Asta iti garantez] si asta e singura solutie care SIGUR va functiona.
La 13 ani nu prea ai ce sa faci...
daca cunosti pe cineva care te poate angaja la un restaurant sa stergi mesele sau sa imparti pliante de la diferite magazine.
sau reprezentant avon.
Greu fata mea, daca te gandesti la o varsta asa de frageda sa muncesti. Si eu am inceput de tinerica, si acum sunt satula cateodata. Nu stiu ce sa zic, daca iti vei gasi ceva de munca. Eu prima data cand am lucrat, am lucrat intr'o sera, si crede'ma ca imi era foarte greu. Vorbeste cu parintii. Ei poate ca te pot ajuta, cu toate ca nu prea exista multe sanse din pacate... Ai grija de tine si asteapta macar pana la 16 ani, daca tot vrei sa muncesti inainte. NU UITA! Scoala e mai importanta crede'ma. Pupici
Imi pare rau sa te descurajez, insa nu cred ca te va angaja cineva la varsta pe care o ai, esti prea micuta. poate doar sa ajuti pe vecinii tai la treburile casnice si ei sa te plateasca.
Sper ca ti-am fost de folos
multa bafta::*
Aa, am uitat ceva!
poti sa te angajezi la magazine sa imparti pliante clientilor, chestia asta se plateste si e chiar foarte faina, caut si eu de mult un astfel de job, nu mai stiu cum se numeste(ceva cu H)...
in fine.
sau poti sa devii reprezentant avon.si eu sunt reprezentant si chiar am castig bunicel. daca te intereseaza, da-mi add:deya_pericol_public
1.nu stiu unde stai.2.nu cred ca te ar angaja cineva la 13 ani, cred ca iti e foarte greu. sorry...:X:X.
Nu inteleg nimic...
Deci tu vrei un job cu jumatate de norma, pentru ca parinti nu te pot ajuta. Dar unde sunt parintii tai?
La varsta ta chiar ar trebui sa te intereseze mai mult scoala!
Eu am 14 ani, si chiar daca nu sunt bogata si nu am mereu bani, macar am niste conditii cu care traiesc.
Ca sa nu stiu mereu trista, nu ma gandesc ca altii au mai multi bani si ca pot sa`si cumpere mai multe haine sau sa aiba pachet la scoala fata de mine, dar eu tot sunt fericita!
Am o mama si un tata care ma iubesc. Am o familie mare care la fel ma iubeste si chiar daca nu avem multi bani, ne descurcam pe zi ce trece.
Ar trebui sa te gandesti, ca daca parintii tai si-au asumat niste riscuri sa te aibe pe tine si pe fratii tai ar trebui sa se descurce cat de cat si cu banii, nu sa te puna pe tine sa-ti cauti un job.
Gandeste`te ca tu nu te poti ocupa si de scoala dar si de acel job, si la varsta ta nimeni nu te angajeaza, nici macar pentru jumate de norma!
Multa sanatate si sper ca ai inteles unde bat si sa-ti iei gandu cat mai repede de la asta.
PS! Tot ce`i poti ajuta e doar sa ai grija de fratii tai mai mici cand ei au treaba si sa-i mai ajuti cu cumparaturile, curatenia, etc
sorinaa0 întreabă: