Nu prea ai sanse dar poate daca faci mult sport si exercitii speciale mai cresti in inaltime. Oricum, nu te axa doar pe directia aceasta. Poate ai unele talente de care inca nici nu ai cunostiinta. In legatura cu fotomodelele am o parere buna pentru ca se ingrijesc mereu de aspectul lor, lucru pe care il consider eu fundamental. Multe femei nu stiu sa se puna in valoare. Orice femeie are farmecul ei si cu siguranta si-ar gasi sufletul pereche mai usor daca ar pune accent pe acest lucru.
Ai prea multe vise draga. La 17 ani sa ai 1, 50 rad toti de tine daca te vad pe podium. Eu una as rade. Cum au zis si ceilalti trebuie sa ai : picioare lungi [nu am vazut niciodata fotomodel cu picioare scurte] si peste 1, 70 m[ma apropii; x si n-am vazut niciodata un fotomodel pitic pe podium...niciodata.] Scz-ma daca am fost dura.
Nu cred, eu stiam ca trebuie sa ai minimum 1. 70 ca sa ai o cariera in modeling
Bye:*
Iti spun sincer cu 1. 50 nu poti sa faci modeling deloc...ca sa fi pe catwalk trebuie sa ai peste 1. 75
Hmm... 1, 50 inaltime e cam putin, si totusi trebuie sa ai picioare lungi adica foarte LUNGI...Fototmodele se numesc fetele ale caror membre inferioare sunt mai lungi decat zona superioara adica daca de la bazin in jos esti mai lunga decat de la bazin in sus e ok!