| Dragunov a întrebat:

Am 18 ani si sunt in clasa 12 am nevoie de niste bani de buzunar adica mai exact caut un loc de munca pe calculator unde sa pot aloca 2 ore pe zi ma pricep destul de bine la html si ma pot adapta in functie de situatie. Daca aveti o idee sau stiti ceva, astept sugestiile voastre. Multumesc

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

În clasa a 12 ai de dat un bac și de intrat la facultate și învață pentru astea.
În România și cu facultate vei fi prost plătit.
Cu liceu neterminat vei câștiga numai praful de pe toba bine bătută.

| Aditzu1988 a răspuns:

Sincer sa fiu daca intrebi aici de locuri de munca ma indoiesc ca te pricepi asa bine in informatica. Dar...mult succes. Uite un site util sa inveti mai multe chestii utile http://www.w3schools.com/html/default.asp

| Feliciann a răspuns:

Mai bine punete si invata si lasata html astea

| Amaya a răspuns:

Daca te asteapta si o admitere la facultate ( adica un examen ), te avertizez ca nu o sa ai timp nici sa respiri, mai ales incepand cu al doilea semestru. Eu am avut o colega ce a lucrat cam pana la sfarsitul primului semestru daca nu si mai mult, dar era fotograf si mai facea si munca de birou la firma unui prieten de-al tatalui ei. Daca ai norocul sa cunosti pe cineva, te poti angaja de acum, dar un angajator care habar n-are cine esti nu o sa se uite la tine fara liceu terminat. Iar daca vrei ceva pe informatica, e clar ca ei se asteapta la oameni cu facultatea terminata ( Politehnica, Informatica, etc ). Daca vrei sa te convingi, uita-te pe www.bestjobs.ro, alege orasul tau, iar la categorie Software/Calculatoare ( sau orice alta categorie ) si uita-te la cerinte. Multa bafta!

| isis5001 a răspuns:

Google adsense este f bun si nu iti ia mult timp. Faci site-uri despre orice vrei tu ( mai putin tutun, tigari, droguri, etc) ( au ei o politica acolo care trebuie citita), ei iti dau niste reclame si daca siteul este cu adev bun vor intra multi pe el si iti vor da clickuri pe reclame. De fapt esti platit pentru clicurile pe reclame.

| anutza a răspuns:

Bafta la Bac.
Dca vrei te pot inscrie la Oriflame sunt lider, fiind eleva ai putea vnde la colege si prietene, iar mama ta la munca.
E-mailul meu e ln_anamaria@yahoo.com