anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca Vanessa Hudgens s-a casatorit cu Zac Efron si a si nascut o fetita. E adevarat?

22 răspunsuri:
| ThEpOrtRaIT a răspuns:

Nu

| Papusicaaaaaa12321 a răspuns:

Nu cred :O

| Laly_4113 a răspuns:

Este total neadevarat se vor casatori cand li se mai va elibera programul a declarat Vanessa si nu are nici un copil

| Sconcsiş a răspuns:

laughing mdeah

| Asdffd a răspuns:

Nu este adevarat!
Adevarul este ca Vanessa la parasit pe Zac.
Si nu mai vor sa auda unii de altii.
Acesta este adevarul.

| larya234 a răspuns:

Nu unde ai auzit prostia asta?

| micuta99 a răspuns:

Nu nu e adevarat!

| Azul a răspuns:

Eu nu am auzit ca au o fetita:d.

| micuta99 a răspuns:

Nu e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma mai lasa-ti ca minciunile astea.Vanessa nici macar nope e casatorita ca Zac sh apoi sa mai aiba copii, nope normal ca nope e adevarat, funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma mai lasa-ti ca minciunile astea.Vanessa nici makar nope e casatorita ca Zac sh apoi sa mai aiba copii, nope normal ca nope e adevarat, funda?

Răspuns utilizator avertizat
| MaRia_1799 a răspuns:

Ca s-a casatorit am auzit si eu! Dar ca are o fetita nu am auzitbig grin
Chestia cu casatoritul e adevarata... Dar cea cu copilul NUbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu este adevărat! Dar de ce nu cauți pe google pentru informații de`astea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@YuKiMrM : Scuza-ma ca te intreb dar, stii macar pentru ce e folosit TPU? in loc sa ma chinuiesc sa caut pe google si in schimb sa imi dea alte prostii care nu au nici o legatura cu ce am intrebat eu, mai bine va intreb pe voi unde e mai sigur. Si, sincer, nu era nevoie sa 'strecori ' acel " cat de proasta poti fi". Oricine nu se putea gandi la asta. Poate chiar nici tie nu ti-ar veni ideea asta din prima. E adevarat, mi-a venit DUPA ce am scris intrebarea. ce vroiai sa fac? sa o modific nu mai puteam. Raspunsul tau este foarte stupid. sincer

| oanna_4635 a răspuns:

rolling on the floor nuuu.sunt doar logodititongue

| oanna_4635 a răspuns:

rolling on the floor nuuu.sunt doar logodititongue

| ♥andreyusca11♥ a răspuns:

Nu este adevarat!sad sunt doar zvonuri
adevarul este ca ei sau certat!;(;

| anna_5987 a răspuns:

Ai auzit prost nu sunt casatoriti si nu au copii au fost sau sunt certati dar nici intr-un caz casatoriti si cu copii.

| g3og3orgy a răspuns:

Nu domne fereste. Partea cu, casatoria am auzit-o, dar cu fetita nu deoarece, zac anul asta la inceput a declarat ca vrea un copil deci nu are.Si partea cu, casatoria.nu stiu ce sa zic, nu cred.

Întrebări similare