| WhatMeanLove a întrebat:

Am de ales intre doctorita si profesoara! Ce imi propuneti sa ma fac?

Răspuns Câştigător
| Ralluuuuu a răspuns:

Paii in ziua de azi sa te faci profesoara e cam :-s aiureaa copiiii de azi sunt obraznici rai neascultatori si nu cred ca o sa ai rabdare cu ei adica trebuie sa ai multa multa rabdare cu ei.etc etc
Dar normal ca la orice slujba e o responsabilitate si grutati e si daca devii profesoara si daca devii doctorita

Am vazut si celelalte raspunsuri a lu Minnie de exempuu nu trebuie sa spui d-na medica este d-na doctorita in fine nu prea conteaza chestia asta. happy oricum decizia e a ta kiss
Sper ca te-am ajutat
Succes :*

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce te pasionează?
Cibucul din spital sau să înveţi copiii pentru societatea de mâine?
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

O dată cu dezvoltarea Internetului necesarul de profesori va fi din ce în ce mai mic. Deci doctoriță, că mai ai șanse, la un loc de muncă.

| pwp a răspuns:

Doctorita clar!

mariana
| mariana a răspuns:

Tu sa inveti o meserie care sa-ti placa, depinde la ce materii esti tu mai buna.
Profesiile de medic ori de profesor sunt bune, fiecare din ele au importanta lor si sunt folositoare, tu trebuie sa stii ce vrei sa faci, sa tratezi oameni, ori sa educi copii.
Important este sa-ti placa ceea ce faci si sa fii devotata profesiei pe care ti-ai ales-o
Eu iti doresc sa reflectezi la aceste lucuri si apoi sa te gandesti cati bani vei putea casitiga din munca respectiva.
Mult succes si multa sanatate.

| JahBless a răspuns:

Evident ca as alege doctor.meseria de profesor necesita o inima de otel.o stiu de la tatal meu ce-a fost profesor 42 de ani.

| Minnie a răspuns:

"Profesoara" nu poti deveni deoarece trebuie sa stii limba romana si sa stii sa folosesti corect cuvintele. Meseriile sunt intotdeauna la masculin: d-na doctor, d-na profesor, d-na inginer, d-na ministru. Exceptie face meseria de "secretara". Meseriile nu au feminin. D-na medica ti se pare corect sau d-na medic?

| Atotstiutorul a răspuns:

Fa-te ce vrei, doar sa NU iei spaga

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

Phai o doctorita e o mesherie mai frumixa.pls vot folositor si inteligent!

| Ady3835 a răspuns:

Riscuri de meserie! tu decizi, gandeste-te bine

| Ady3835 a răspuns:

E strees in ambele...

| Ionela256 a răspuns:

Doctorita,nu ai vazut ca in ziua de azi, profesorii nu mai au nici salariu mare nici respect. funda?

| Fifylici a răspuns:

Buna!
Anul acesta termini liceul?
La aceiasi chestie ma gandeam si eu.Ce sa aleg intre a fi medic si invatatoare.In toamna intru la liceu si marea mea dilema este la ce profil sa merg:la educatori-invatator sau stiinte naturale? eu vreau ca ceea ce fac in liceu sa continui si la facultate pentru am fi mie mai usor pentru ca stiu pe cineva care fiind olimpica in liceu[ea era la filologie] avea loc asigurat la orice facultate vroia si a ales ASE-ul si nu a rezistat niciun semestru pentru ca nu era pregatita la matematica.
Eu practic sunt intre 2 tabere:mama si tata.Mama este asistenta medicala iar tata este invatator.Sunt obisnuita cu ambele meserii de mica ca de f multe ori mi-am bagat si eu nasu prin tot ce facea mama si tot de atatea ori am stat cu tata la orele lui.
Nici mama si nici tata nu au salarii mari si mai ales ca acum cu criza asta le-a mai si taiat dar ambii iubesc si le place ceea ce fac si ambii sunt satisfacuti.
In privinta mea am ceva retinerii in legatura cu invatatorii fiindca si altii membrii ai familiei mele au aceiasi meserie si plus de asta nu cred ca mi s-ar potrivi nici nu cred ca m-as pricepe dar nici nu am asa multa rabdare.
Deci cred ca tot pe medicina am sa merg si eu, desi se intra greu, e o fac pretentioasa zic eu sunt f multi ani daca iti place si iti este drag treci orice cu vedere.
Cel mai bine tu analizeaza ambele cazuri si pune in balanta avantaje si dezavantaje si nu il ultimul rand gandeste-te bine ce iti doresti cu adevarat.

| xChocolateRoxiiixD a răspuns:

As zice doctorita...pentru ca ajuti oamenii si ei te vor rasplati si multe altele...si profesoara e cam asa dar mai frumos e doctorita

| TroubleCrew a răspuns:

Eu spun doctorita inca mai e salariu bunicel, dar la profesor este un stres foarte mare cu copii, iar daca devi doctorita e mai linistitor! :* Succes FUNDA? PLLSS

| catutzza a răspuns:

Cand eram mik vroiam doctorita.acum vreau profesoara deoarece mi-e frica. daca ma fac doctor pot face o mica gresela si din o mica rana pot sa omor un om.deci sfatul meu mai bine profesoara.pup

| Monyka_1011 a răspuns:

Mai bine te faci doctor decat profesor. In ziua de azi majoritatea elevilor nu prea stiu ce este respectul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profesorii au salariile mici, deci doctorita.
@Minnie nu te mai gasi tu s afaci ep desteapta pe site ca se poate spune si asa...straight face

| perenasop a răspuns:

Amandoua sunt niste profesii foarte bune:
Doctorita: Ajuti mii de vieti de la pieire si din suferinta.
Profesoara:Educi generatia de astazi si va deveni o noua generatie manierata si inteligenta maine.
Depinde ce note ai si la ce liceu si la ce profil esti sau vei fii.

Parerea meabig grinOCTORITA.

| CuloareaFericirii a răspuns:

Daca esti doctorita salvezi vieti iar daca esti prof. educi niste copii insa daca o iei ca doamna mea inv (sunt in cls4)o sa ai de aface cu niste monstriilaughing {[(NUU EU!)]} deci mai bine doctorita

Întrebări recente