| ioana_5244 a întrebat:

Am de facut pentru scoala un studiu de caz pe femei batute.ma poate ajuta cineva? multumesc mult

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu din ce oras esti, dar in cele mai multe resedinte de judet exista centre pentru femeile abuzate.Mergi la Primarie( de fapt la directia de protectie sociala, dar tine de primarie, asa ca e mai simplu ) si intreaba unde se afla centrul, mergi acolo, si-o sa cunosti destule.

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Hmm, sa inteleg ca ti-e dor de o mama de bataie?

| anda1313 a răspuns:

Si la politie poti face o cerere sa iti comunice cate plangeri primesc legate de violenta domestica. Durerea e ca majoritatea femeilor isi retrag plangerea dupa cateva zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La politie e mai complicat. Acum 2 ani jumate mie mi-a furat un rrom geanta, asta se cheama talharie de fapt.Ma rog, am mers la politie, am depus o plangere, am dat declaratie cum s-a petrecut totul.Printre altele mi-au fost furate niste acte importante pentru slujba mea.Peste cateva zile am avut nevoie la mine la serviciu de nr de inregistrare al plangerii la politie ca sa dovedesc ca mi-ai fost furate actele acelea.Stii cat a durat pana mi-au dat asta? Mai sa nu mai recunoasca faptul ca fusesem la ei cu cateva nopti inainte.Nu mai stiau, nu gaseau registrul, ba ca n-a fost ala de serviciu ca a fost alt politist...ca la nebuni! Politia romana e o mare gogorita! E ceva ce nu prea isi justifica existenta, in foarte multe cazuri...