| Ionut57007 a întrebat:

Am de gând să merg la facultatea de medicină după terminarea liceului, am cautat tot felul de soluții în ceea ce privește un mod de a mă întreține financiar dar nimic nu mă convinge și as avea nevoie de niște sugestii despre cum as putea sa ma întrețin integral, fără niciun suport financiar extern( adică de la rude ).Am auzit si vazut multe persoane care spun ca volumul de materie este foarte mare si nu se poate munci, cel putin primii 3 ani. Admiterea este anul viitor și dacă nu găsesc o soluție fezabilă nu cred ca voi mai merge chit ca iau admiterea, deci aștept soluțiile voastrewinking.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Asa este, studentii la medicina nu pot muncii, fiindca nu au timp, practic avand cursuri pana dupa amiaza dupa care merg la camin 9sau acasa) si invata pe rupte.
Dar daca inveti numai de 9 si 10, ajungi sa iei bursa de studii intrind la medicina cu brio si invatand super-bine la facultate vei primi si acolo bursa de studii (la buget), cazarea si masa gratuite.
Deci ai o sansa sa inveti si sa primesti totul pe gratis, numai daca esti top-student la medicina si ivneti pe rupte.