| Biiancka a întrebat:

Am facut un an de facultate la buget, mi-am luat examenele si am incheiat anul respectiv. In cele din urma m-am decis sa renunt la aceasta facultate si mi-am inghetat anul pentru orice eventualitate. Acum vreau sa ma inscriu la o alta facultate si sa candidez tot pe locurile de la buget. Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de taxa statului scazand acel an care mi-a fost platit la prima facultate?

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Fiecare univesitate are un Regulament unitar de admitere, aprobat de senat, care se aplica tuturor facultatilor componente si este completat cu regulamentul specific al fiecarei facultati in parte. Cauta acest regulament pe internet(se gasesc in format pdf) sau pe site-ul universitatii.
De exemplu, in Regulmentul unitar de admitere al Univeritatii UBB-Cluj la capitolul "Conditii generale de organizare a admiterii", punctul 7 gasesti raspunsul la intrebarea ta:http://admitere.ubbcluj.ro/......e_2013.pdf

| BiuL a răspuns:

Ai voie sa fi la buget maxim 4 sau 6 ani, nu mai tin minte exact, asa ca daca ai facut 1 la buget, minim 3 mai ai voie tot la fara taxa.

| Mikhtarian a răspuns:

Mai ai voie.