Testele IQ nu sunt grele, ele sunt create pentru a arata ce nivel de cunostinte ai. Nu te speria de acest test, stiu din proprie experienta. Se bazeaza cel mai mult pe logica, daca esti o persoana perspicace si atenta la detalii nu vei pica testul.
Eu am dat un test asemanator pentru jandarmeri op ore a durat testul pishologic, acu vreo 12 ani a cam fost greu nu timpul era problema si testul in sine intrebarile erau cu doua raspunsuri si se repetau cu patru variante de raspuns la primele cu doua raspunsuri iera cu da si nu si la cele cu patru variante iera cu, uneori, poate, cateodata, si trebuia sa ai in vedere cum raspundeai la primele bafta
In privinta testului psihologic nu am ce sfaturi sa-ti dau, trebuie doar sa raspunzi la intrebari si sa speri ca te incadrezi in profilul pe care il cauta ei.
In privinta testului de inteligenta iti recomand sa te duci la blibioteca, si acolo o sa gasesti mai multe carti cu teste de inteligenta, lucreaza de pe ele, multe or sa se repete si la examen.
Acum multi ani am dat si eu un examen asemanator. Daca mai ai intrebari, trimite mesaj. Sper sa pot sa-ti raspund la ele.