| VALENTINA_4562 a întrebat:

Am fost la universitate si secretarele mi-au zis ca ce mai pot face este sa fac o cerere catre decan prin care sa cer reinscrierea dosarului, am facut-o exact cum mi-a zis secretara si mi-au zis ca ma suna ei daca e ceva, si ca sunt sanse foarte mici.trebuia sa mai cer audienta la decan?
mi-a mai zis ca de ce n-am raspuns atunci la telefon imediat si ca am sunat prea tarziu adica dupa 15 minute, ca la ei se fac situatii din minut in minut.in cerere nu am mentionat nimic de nota si nici faptul ca s-a retras doar un singur candidat iar eu urmam dupa el ca nota dar mi-am retras dosarul, si asta ma pune pe ganduri.eu am scris un model facut de ea. ce parere aveti?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai bine mergi în audiență la decan, poate obții o derogare.
Pa, pa.

| gabrielgypps a răspuns:

Frumos e sanul ce abia se lasa intrezarit...

scuze, dar m-a furat peisajul. deci, dupa cum spune lumea pe aici, du-te la decan, vorbeste-i frumos, amabil, zambitor, o dai in mici glume si o sa-i fie foarte greu aproape imposibil sa te refuze.
daca stai la mila secretarelor esti terminata, astea sunt niste frustrate cu gandul numai la bani.
sper sa nu te supere raspunsul meu, insa chiar asa ar trebui sa faci, nimeni nu spune ca trebuie sa te injosesti sau sa ajungi la sex cu cei ce le ceri favoruri, trebuie doar sa te faci placuta si sa le trezesti instinctul de mascul. e o chestie genetica, ancestrala, ca barbatii sa-ri riste chiar pielea la vanatoare ca sa aduca femeii prada in schimbul chiar si al unui zambet cald. bafta.

| luciana200972 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la decan, poate intelege situatia

| VALENTINA_4562 explică:

Scuze dar este doamna decan