anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput cursurile de inot in cl; asa a7 dar acum din cauza scolii am renuntat ma duc doar in vacanta ma pricem foarte bine as putea spun unde as putea face inot de performanta ce bazine, cat costa, si daca este buna alegerea mea, ce imi trebuie.

4 răspunsuri:
| JennyBerry a răspuns:

Buna, daca esti din Bacau abonamenul te costa 130 de lei, valabil pe 3 luni, atentie insa abonamentul consta numai in 12 sedinte. Biletul de agrement este 15 lei, durata o ora si treizeci de minute. Daca vrei sa te inscrii la profesor, te va costa mai mult de 130 de lei. Eu practic inotul si nu-ti pot gasi vreun cusur care sa ma determine sa renunt pentru ca am avut parte numai de beneficii. Succes!

| Aiurita a răspuns:

Pai unu` de unde esti? Cati ani ai? Ziceai ceva de cls a 7 a sau nu am inteles eu bine? Daca am inteles bine, parerea mea e ca e putin cam tarziu sa te apuci de performanta, mai ales daca vrei si rezultate bune la concursurile de inot. Totusi poti incerca. Eu dau doar 20 de lei si fac antrenamente aproape zilnic. Nu pot zice ca merg cine stie cat de bine, dar sa zicem ca ma descurc. Si la faza cu ce-ti trebuie te refereai la echipament? Daca da e simplu, casca, ochelari, costum[de inot, logic laughing]. Sper ca nu am dat un raspuns aiurea, desi la ora asta sunt mai aiurita ca de obicei laughing.

| minteuandedouaori a răspuns:

Pai te coasta cam 1 milion 600 de mi! depinde de unde esti si unde meri difera preturile!

| Psssssssssssss a răspuns:

Depinde de unde esti!