| viomiro a întrebat:

Am inteles ca s-a dat o lege destul de recent cum ca si cei care au muncit in strainatate pot beneficia la revenirea in tara de somaj. Imi poate da cineva mai multe detalii ca la I. T. M... stiti voi, nu prea te baga nimeni in seama...

Răspuns Câştigător
| petronela_4784 a răspuns:

E vorba despre cei care lucreaza cu contract in strainatate.De exemplu unchiul meu a lucrat in Spania un an si jumatate cu contract si acum, de cand a venit in tara, i se da somaj.de fapt se duce el o data la 3 luni in Spania si ia banii.

5 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dupa parerea mea mai bine ramai unde esti (in strainatate)... Era la un moment dat o discutie ca iti dau bani ca sa te intorci... Dar. suntem ingropati in datorii... Nu au bani nici sa plateasca pensiile si somajul... Nu cred ca o sa le dea bani celor care revin in tara. Nu au de unde.

regis
| regis a răspuns:

Nu uita insa ca e vorba de cei care au muncit legal in strainatate.

| madonica a răspuns:

Da asa este DAR depinde unde (in ce tara)ai lucrat.De ex.eu am lucrat in Cipru dar cei de aici nu au contract cu tara asa ca eu nu puteam (la timpul respectiv) lua somaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba te baga in seama da trebuie sai bagi si tu pe ei...cu ceva...ca esti venit de afara ...de.

| viomiro explică:

Am omis sa spun ca am muncit legal, cu contract in spania (in agricultura) timp de aproape 6 ani (dar cu intreruperi: de prin februarie pana in iulie) in tara nu am avut loc de munca)