Poti incerca la anul. E pacat sa iti abandonezi visul, mai ales ca ai invatat doi ani. Tatal meu a picat la admiterea la facultate, a stat un an acasa si a invatat, iar pe urma a intrat cu nota 10 si a treminat facultatea sef de promotie. Deci a meritat. Doar sa nu te lasi pe tanjeala anul asta. Daca stai acasa, stai si invata, ca altfel uiti. Un an nu e chiar asa de mult pe cat pare.
Mai sunt locuri, dar cel mai probabil la taxa. Depinde si de unde esti si in cadrul carei universitati. Daca nu iei bacul la mate poti da admitere la o postliceala, care nu cer bac.
Buna. Dai bacul la matematica si la anul, in vara dai la facultatea de medicina.Pentru ca anul acesta nu mai poti sa dai, deoarece dupa cum bine cred ca stii, admiterea s-a sustinut in data de 21 iulie.Succes pentru la anul.Pa,pa.
In aceeasi situatie sunt si eu: habar n-am matematica si sunt la mate-info si vreau la medicina, dar intru acum in a11a.Si imi este frica de BAC-u' la mate.Nu renun ta la visul tau, ci asteapta un an.Succes!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: