N-as putea spune exact, este loc de mai multe ipoteze: 1. A uitat sa te treaca pe statul de plata. 2. Vrea sa te pedepseasca, obligandu-te sa mergi de cateva ori dupa ei si chiar 3. Vrea sa renunti la banii respectivi. Numai bine!
In contract ai trecuta o data de salariu (daca l-ai semnat) Daca acea data a trecut poti sa iti ceri drepturile. Daca nu te intelegi frumos cu el poti sa depui si o reclamatie la ITM si ei deschid un fel de ancheta sa vada ce s-a intamplat. O sa il ia la bani marunti cu multe lucruri nu o sa-i placa.
La cat de mare e coruptia, cred ca au ajuns in buzunarul lui, bine nu bag mana in foc dar alta explicatie logica la ora asta nu gasesc...Si sa inteleg ca dupa o luna tea"obligat"sa-ti scrii demisia?! Ai gresit cu ceva? Sau ce s-a intamplat?! Oricum daca nu semnezi demisia teoretic nu prea are ce sa-ti faca, mai ales daca ai contractu pe o periodata determinata! Oricum mare atentie ce semnezi, si scucces la gasirea unui nou loc de munca
Tu sa insisti dupa banii tai, sa nu-i lasi asa, pentru ca e dreptul tau, si eu am patit lucrul asta. cel mai simplu lucru este SA NU LASI lucrurile asa! seaca-l la cap sa-ti dea banii, dreptul tau.
sorinaa0 întreabă: