Raspunsuri:
1. Literatura, Internetul, Limbile straine (engleza, franceza, italiana, germana, romana)
2. Socializarea, Istoria, Muzica, Copiiiiiiiii
3. Eu as lucra tot timpul in mediul juridic, acolo ai tot timpul de invat cate ceva nou. Eu am terminat facultatea cu acest profil si am avut ocazia sa lucrez la o companie care mi-a dat posibilitatea sa imi pun in practica cunostintele acumulate si sa le perfectionez.
Acum imi dedic timpul fetitei mele de 1 an si viitorilor gemeni care se vor naste in Octombrie. Dupa ce se termina concediul de crestere al copiilor ma voi reintoarce cu siguranta in domeniul juridic sau intr-unul unde sa pot comunica in limbile pe care le cunosc.
1. Pay, mie mi-ar place sa ma fac avocata [ imi place sa vorbesc ] si din cate am auzit se castiga bine , sincera sa fiu nu stiu cator oameni le place meseria asta, dar mie-mi place.
2. La pasiuni [ prin pasiuni ] eu as intelege ceva ce-ti place sa faci in afara scolii / serviciului / liceului / facultatii etc. mie-mi place in afara liceului sa desenez, pictez, dansez, sa ma joc, cam astea face un om in weekend-uri, in timpul liber . cel mai mult dintre astea imi place sa desenez in creion, mai multi oameni mi-au zis ca ma pricep.
3. Cu placere, eu as lucra in domeniul de avocatura, cum am mai zis, imi place aceast meserie, si sunt sigura [ cred ] ca m-as descurca bine, mai am timp de gandit [ nu mult, dar... ]
Mi'ar place să cânt la chitara într'un band...sau să câştig ceva bani din desen. Dar dupa ce termin un desen mi'e milă să'l dau după ce am muncit atât la el . A şi mi-am mai descoperit o nouă pasiune... pictatul pe pereţi. wow ca şi cum ai picta pe o foaie gigantică. Cred ca o să aibă camera mea mult de suferit. Şi daca ar fi aşa un job stabil de viitor mi'ar place să fiu foto-reporter sau psiholog
Pasiuni din care sa faci bani...mai greu, sincer nici eu nu stiu, dar as lucra cu placere in domeniul criminalisticii(cam ciudat pentru o fata dar asta e )
Eluveitie, si eu mi-am descoprit aceasta pasiune de a picta pe pereti.Camera mea arata acum ca un basm In rest...meseriile care ma atrag pe mine (ca sa le fac si cu placere) nu sunt prea eficiente din punct de vedere al castigului, asa ca m-as multumi daca as avea o mica afacere, care sa fie a mea, si in timpul liber sa imi satisfac pasiunile (dans, pictura, scris, citit) care din pacate zac in mine din cauza lipsei de timp.
Bellinda99 întreabă:
sorinaa0 întreabă: