| Rose_7509 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru.Sunt cls a 8. a, media generala pe toti anii imi iese 8.45.si cred ca media de examen o sa fie 7.La ce profil mi-ati recomanda sa dau? Mentionez ca sunt din Fetesti, inf.nu conteaza prea mult asta.Motivati profilul.Multumesc.dau funda celui mai concret raspuns.:*

6 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Cu media asta, sincer nu intrii la un liceu foarte bun de mate-info.Ar fi bine sa dai la filo, stiinte sau pedagogie

| Nickname1890 a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi la ce profil sa dai? Dai la ce iti place tie. Esti fana matematica - dai la mate info. Esti fana romana limbi straine, dai la filologie.

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Filologieee!

| mymy_3187 a răspuns:

Daca iti place mate sau informatica...du-te la mate-info. intri cu 6-7... daca iti place biologia chimia fizica la stiinte ale naturii n-ar acolo e media cam 8 dar sunt 2 clase si mai ramane stiinte sociale si filologie cu 1 clasa la care poti intra cu 7-7si ceva,,, funda?

| danutzucs a răspuns:

Du-te la un profil de stiinte sociale / filologie.sau depinde daca iti place matea poti sa dai si la mate info dar e foarte greu

| DrW a răspuns:

Depinde ce vrei tu sa faci mai departe, daca mai vrei sa dai si la o facultate, daca-ti place mate, fizica si chimie sau iti place engleza, franceza si romana? adica real sau uman, si depinde si ce profile are liceul la care vrei sa te duci, o sa primesti o brosura cu ultimele medii de admitere de la anul trecut, mai aduni vreo 20-30 de sutimi ca sa fii sigura ca intri acolo. De obicei fetele se duc la filo eng, fr sau ss

Întrebări recente