| RoxyOnTPU a întrebat:

Am o idee mai buna pentru nume de scena: RoxyBlackHeart sau RoxiiBlackHeart sau RoxieBlackHeart nu stiu depinde cum vreau sa scriu Roxy... m-am inspirat de la cineva ce mi-a raspuns la o intrebare avea numele justanaairhead pentru ca zis ca e tot timpu cu capul in nori si m-am gandit la numele asta pentru ca ma cheama Roxana si sunt a bit egoista(numa un pic nu tare oricat de ciudat ar suna) nu stiu ce parere aveti de asta?

5 răspunsuri:
| daydreamer a răspuns:

Hmmmm...cum adica de scena? (mie imi place RoxieBlackHeart)

| RoxyOnTPU explică (pentru daydreamer):

Pai vreau sa fiu actrita si scriitoare actrita cand o sa fiu mai mare 17-18ani poate si mai repede daca o sa am noroc si scriu o carte si cand o s-o termin incerc sa o public pe un site... vreau sa am nume de scena pentru ca nu vreau sa folosesc numele adevarat.Sunt multe actrite, scriitoare, cantarete etc ce au nume de scena

| daydreamer a răspuns (pentru RoxyOnTPU):

Sincer, incearca mai intai sa-ti faci cariera. Intai sa ajungi ce-ti doresti tu, abia apoi numele de scena. Fara suparare.

| RoxyOnTPU explică (pentru daydreamer):

Pai imediat termin cartea si imi trebuie un nume de scena...

| RoxyOnTPU explică:

Pai vreau sa fiu actrita si scriitoare actrita cand o sa fiu mai mare 17-18ani poate si mai repede daca o sa am noroc si scriu o carte si cand o s-o termin incerc sa o public pe un site... vreau sa am nume de scena pentru ca nu vreau sa folosesc numele adevarat.Sunt multe actrite, scriitoare, cantarete etc ce au nume de scena