| Dan2468 a întrebat:

Am o întrebare. Aș fi foarte bucuros să-mi răspundă cineva care chiar știe. Aș vrea să mă duc în liceul militar dar mie frică de mai multe lucruri inclusiv de severitate, am înțeles că este un program destul de încărcat, și am auzit dar nu știu dacă adevărat că ai dreptul să pleci 3 ore în oraș. Vă rog să-mi răspundă cineva care a fost în militară mai nou adică din 2021 pana în 2024. Și poate să-mi mai spuneți chestii amuzante din militară ca să nu mai îmi fie frică, dar să fie din școală mai nouă că cred că este puțin mai pașnică decât cea din 2000, dar nu știu. Vă rog raspundețimi. Ma-ți ajută foarte mult!????????????

2 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ce cauți la școala militară dacă-ți e frică de severitate și cauți mai degrabă amuzament? Nu ai auzit niciodată expresia "a da milităria jos din pod"?

| Violleta2022 a răspuns:

In principiu nu trebuie sa-ti fie frica de nimic, ca nu te bate sau maltrateaza nimeni acolo, doar se face "militarie", adica program strict de culcare-sculare, de exercitiu fizic, instructie, lectii, dormitoarele si baile sunt comune cu alti colegi samd.