anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare:
Ce credeti ca e mai bine sa ma fac:inventator(imi place sa creez lucruri) sau cantaret(imi place sa cant si sa dansez)?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-mi fac un radio

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing parerea mea e ca poti sa le faci pe toatelaughing
-si acum, vorbind serios...muzica face oricine, orice parapanta canta in ziua de azi fie ca are voce sau nu [traiask sintetizatorul] l-) (vezi la tv lady gaga, andreea balan, etc.)
-acum cu creatzia, nu stiu ce sa zic! depinde ce creezi. asta nu ai specificat. oricum, sa stii ca daca ai talent poti face orice. incearca sa vezi care ti se potriveste mai de graba dintre cele doua si, iti doresc sa excelezihappy
asta a fost doar o parere! oricum, alege calea pe care ti'o doresti cu adevarat.happy

| tpuguru a răspuns:

Cantaret : ai mai multe posibilitati decat inventator deoarece daca esti un cantaret de calitate poti primi o suma frumusica de bani.

| :x_2232 a răspuns:

Nu cred că ai creat până acum mari chestii, dar poate pe viitor, cine ştie? Încearcă. le pe amândouă, şi după vezi care îţi place mai mult sau în care crezi tu că vei avea mai mult succes:* dai funditsăă?blushing

| z8 a răspuns:

Inventator. Este mai riscant, dar daca esti bun si patentezi ceva folositor, poti face bani pana nu mai poti, venit pasiv ( iti vin in cont fara sa muncesti pentru. ei, banii muncesc pentru. tine ).
Exemplu : Sa zicem ca tu ai fost ala ce a inventat telecomanda si-ti patentezi inventia => toti cei are vor sa produca televizoare cu telecomanda, sisteme audio cu telecomanda, aer conditionat cu telecomanda, etc.pentru urmatorii 20 de ani, trebuie sa-ti plateasca un procent din vanzarea fiecarui produs, procent ce tu-l negociezi. Deci iti dai seama cati $$ iti vin.
A mai fost un roman care a inventat nu stiu ce dispozitiv mic ce previne prizele si prelungitoarele sa faca scurtcircuit. Si-a patentat inventia, si acum in strainatate sunt corporatii ce au incorporat inventia lui in produsele lor, si ii platesc un procent din vanzari. Deci iti dai seama cati bani poate sa faca ( fara sa-si mai dedice timp si efot pentru. ei = venit pasiv )

| Iva a răspuns:

Cu siguranta inventator! Trebuie doar sa ai grija sa-ti protejezi creatiile. In ziua de azi oricine crede ca poate fi cantaret, asa ca e concurenta mare si nu neaparat cinstita, ca multe "cantarete" nu sunt apreciate dupa cum canta. O meserie de viitor e ingineria, inclusiv in strainatate.