Dacă administratorul nu vine pe la tine, dacă nu ai vecini care te reclamă, dacă VREI TU, fă schimbarea. Eu am facut-o acum o lună fără nici o autorizație, în ciuda faptului că aveam și administrator băgăcios și vecini,, binevoitori´´. Dar dacă am vrut eu, am făcut-o!
Îți doresc dărâmare plăcută!
Conform Legii nr. 50/1991, republicata, cu md.si compl. ulterioare, art. 3, alin. 1, lit. a) este nevoie de autorizatie pentru lucrarile de modificare a constructiei. Ceea ce vrei sa faci tu este o modificare si nu se incadreaza in exceptiile prevazute la art. 11 din lege, asa ca trebuie obligatoriu autorizatie de constructie. Numai bine!
Din reglementarile Legii nr. 50/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, art. 11 alin.(1) lit. a), b), si f) se pot executa fara autoriztie de construire lucrari care nu modifica structura de rezistenta, caracteristicile initiale ale constructiilor sau aspectul arhitectural al acestora. I
Da, obligatoriu iti trebuie autorizatie de constructie. Daca erau pereti de rezistenta nu aveai voie sa-i darami deloc, nici cu, nici fara autorizatie.
Chiar daca vrei sa faci fara autorizatie se gaseste cineva sa te reclame! ITI TREBUIE autorizatie pentru orice modificare la apartament! BAFTA