De unde stii cum sunt oamenii in America? Ai fost acolo? Crezi ca e mai bine ca aici? Crezi ca e lapte si miere si daca stii sa canti 2 melodii o sa fii vedete acolo?
Nu ca as vrea eu sa fiu un nasol acum si sa iti stric visele, dar ai cea mai vaga idee ce inseamna sa te muti in SUA? de cati bani ai nevoie sa faci treaba asta? Cat de greu e in tara cu cei mai multi pretendenti la "vedetism" sa te afirmi acolo?
Nu am zis ca vreau sa ma mut in America.a fost doar un exemplu.M-am referit ca America este una dintre tarile mari, puternice si cunoscute in lume.Normal ca nu este lapte si miere..nicaieri nu este doar lapte si miere.Si nu am zis ca vreau sa fiu vedeta! Am zis doar ca vreau sa-mi promovez vocea si in alta tara mi-ar fi mai usor.Eu am cerut sfaturi nu critici!
Hey, daca tu crezi ca ai o sansa haide in USA. Actual eu sunt aici stau toata vara, am venit cu programul "Work and Travel" cu care ai putea sa vi si tu daca esti la facultate.
Ai nevoie de foarte multe chestii pentru a traii acolo, in primul rand bani multi, viza care se obtine foarte greu, extrem de greu, nu te poti duce singura pentru ca dorul de casa te va macina chiar dupa prima zi in care vei ajunge, trebuie sa ai pe cineva cu care sa te sfatuiesti sa vorbesti altfel o sa clachezi si o sa o iei razna. Dar daca ai norocul sa ajungi mult succes.
Park1Suin întreabă: