| nocomment_4400 a întrebat:

.. mie mi-ar placea sa ma fac dentist sau doctor plastician voi ce ati alege? eu chiar nu stiu...adica care e platita mai binelaughing:p? ce credeti?

8 răspunsuri:
| rus a răspuns:

Doctor plasticianlaughing

| Elly7 a răspuns:

Ambele sunt platite bine, dar eu as alege mai bine dentist ...este o meserie mai usora si totusi mai bine platita...big grinbig grin funda?

| FreeAndWild a răspuns:

Eu zic e mai bine platita meseria de stomatolog si daca as fii in locul ta asta as alege.Deci alegere este a ta! Succes! Fundaa plizz!

| AdelinaC a răspuns:

Eu as alege stomatolog, dar acum depinde de tine, de ceea ce iti doresti tu, nimeni nu poate decide in locul tau.
app: medicina nu se face pentru bani, indiferent ce ramura te hotarasti sa practici.

| blackangel96 a răspuns:

Fate tehnician dentar se castiga fff bine crede-ma

| Carolina26 a răspuns:

Tehnician dentar?laughing) Ambele presupun o mare responsabilitate! Crede-ma ca nu e simplu sa faci o meserie stiind ca poti nenoroci un om(din vina ta sau nu ), ca poti sa faci inchisoare pentru malpraxix, ca poti sa iei cine stie ce boli, sa stai cu orele in picioare si sa ajungi mort de oboseala acasa si multe altele. Daca nu faci meseria cu placere si cat mai bine ai grija s-ar putea ca numarul banilor sa nu mai conteze daca nu ai timp si putere sa ii cheltui.

| Anca a răspuns:

Fa-te stomatolog. Deoarece, mai bine un stomatolog de rand, decat un plastician de rand.

Plastician care castiga bine = extrem de bun in domeniu = multa munca si ambitie = ceva relatii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intereseaza te si de cheltuielile care le ai avea ca plastician vs dentist. Daca ai cabinet, ce aparatura trebuie sa ti cumperi? Ce ai plati la un spital ca sa poti opera acolo? Cat costa asigurarea?
Dar in primul rand hotaraste te ce drum ai alege pentru tot restul vietii... investesti o gramada de bani si timp ca sa devii medic. Ar fi pacat sa nu ti placa ce faci... sau mai rau, sa te joci cu viata pacientilor.
Bafta