Ti-am raspuns la intrebarea anterioara. Parerea mea este ca este mai buna facultatea de drept, ai mai multe optiuni pentru cariera - judecator, procuror, avocat, notar, consilier juridic, secretar de consiliu local. Succes!
Cred ca cel mai recomandat ar fi sa alegi direct academia militara.Te poti incri si alege profilul.
M-am gandit si la asta insa am inteles ca examenul este destul de greu si putine locuri.
Orientarea spre avocatura iti ofera o cariera de viitor, avand in vedere ca domeniile care solicita aceasta profesie sunt multiple.Psihologia nu prea a fost un domeniu prea solicitat la noi,dar se pare ca interesul pentru serviciile acestei profesiuni e in crestere. Oricare alegere,fie avocatura,fie psihologia,iti deschid calea spre o activitate in cadrul politiei/armatei, ambele ministere fiind de o importanta vitala in orice tara. Daca planificarea examenelor iti permite, incearca si la academie.Nu implica o pregatire mai intensa decat pentru facultate, doar ca proba fizica este eliminatorie.Bafta
Nu cred ca voi avea probleme la proba fizica. Sunt practicanta de arte martiale si am inceput sa fac alergari desi stiu ca fac parte din examen. Academia a fost prima mea optiune asa ca sigur o sa incerc asta. Noroc ca mai am un an. o sa ma pun cu burta pe invatat. Multumesc pentru raspuns!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: