| Idonthaveanameforthis a întrebat:

Am o problema la locul de munca! Problema e ca șeful ma pune sa fac curatenie si in institutie cat si in curtea acesteia, nu doreste sa imi spuna daca avem o programare sau ceva, daca vreau sa vorbesc cu el nu vrea. Nu stiu ce sa fac, ma pune sa dau cu sapa, sa tai buruieni, sa greblez cu toate ca NU PENTRU ASTA SUNT ANGAJAT. Sunt angajat din 97 aici si asa a fost mereu, dar nu mai suport sa lucrez asa, vreau sa fac doar treaba pentru care sunt platit. Ce ma sfatuiti?

2 răspunsuri:
| andreeabobo a răspuns:

Nu stiu sigur ce sa iti spun, dar cred ca ar trebui sa vorbesti pur si simplu cu el. Sa ii spui ca tu de cand ai lucrat acolo lucrurile respective pe care el le vrea nu au fost incluse in descrierea jobului tau iar daca vrea sa le adauge tu esti mai mult ca fericit sa le faci pentru o marire de salariu. Ai grija doar cum ii spui, dar curaj!
Multi se cred mari sef si companiile cred ca ne detin! Trebuie sa iti dai viata si sufletului pentru salarii de tot rasul!

| WhiteGhost1453 a răspuns:

Sfatul ar fi să îl iei deoparte și să îi spui nemulțumirile pe care le ai in legătură cu munca fa.ti curaj nu te poate evita la infinit.Si dacă continua la fel...demisionează