| elasexygagica a întrebat:

Am o verisoara superlove struck numa ca este o problema la easad nu stie la ce facultate sa mearga pentru ca ei nu ii place nimic, tot ce o invatat in liceu o uitat komplet pentru ca lua note mari copiind, nu are nici o materie preferata, nu a avut un hobby vreodata, ii place sa joace metin, nu o facut nici un sport si zice ca habar nu are ce sa faca mai departe? cum pot s-o ajut?sad are pile peste tot poate merge oricunde vrea dar habar nu are unde sa se ducasad ce meserie nu necesita pasiune si daruire? si sa fie ceva care sa ii placa pe parcurs?

Răspuns Câştigător
| κλάους a răspuns:

Plictiseala! Deci...dece vrea sa mearga la facultate daca nu invata, copiaaz si nu are o pasiune? Ce face? Sta toata ziua pe prostia de metin? Atunci, sa se duca la o facultate de metin. Stiu, nu exista, dar spuneam si eu.

In ori cine exista ceva, dar trebuie sa il cautam.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista vreo meserie care nu necesita pasiune si daruire.ea ar trebui intai sa devina pasionata de viata si de tot ce se petrece in jurul ei. apoi sa isi aleaga ceva de facut

| Viviluka a răspuns:

Pff.iti trebuie scoala ...peste tot unde te duci.Nu exista meserie usoara. daca nu ii place sa munceasca sa invete.atunci.

| FuckOnCocaine a răspuns:

Trimite-o la Drept.

| NickiMinaj a răspuns:

^ adevarat ai grait!

| Cocodrilo a răspuns:

Pardon, de ce trebuie sa mearga la facultate? Cine a zis?
Unii isi gasesc pasiunile, sau ma rog, interesele, tarziu dupa 30-35 ani.

| MihaelaDart a răspuns:

Ce facultate? Niciuna. Din moment ce nu o atrage nimic, de ce sa-ti toceasca coatele pe banci. Numai dand spaga pe la profesori? Atunci dupa terminarea facultatii ce va face? Cand se va angaja undeva o va sustine cineva? Sa se lase de meseria asta, sa stea acasa... tot Romania e vai de ea, un om inca un plus se va duce de rapa. O fi verisoara ta, dar crede-ma sunt satula de astfel de oameni care dau banul inainte si creierul lor stagneaza. Ca sfat, sa-si faca treaba la saloanele de infrumusetare si sa isi caute de insuratoare cu cineva de teama ei sa o sustina financiar, macar ala sa-i fie creierul ei, daca ea nu poate mai mult

| PastilutzaColorata a răspuns:

Fato daca nu invata, sa mearga la scari sa le spele 4 scari p zi nu e mult daca primesti cate 5 milioane p saptamana plus ca cei de bloc mai strang ceva bani si i mai dau vreo 2-3 milioane

Întrebări recente