| Keylla99 a întrebat:

Am potential pentru a deveni model prin urmare doresc sa caut o agentie care sa ma reprezinte. Eu locuiesc in Cluj insa pe aici e destul de slabuta oferta agentiilor, cele mai bune fiind in Bucuresti. Daca as fi acceptata de vreo agentie de acolo cum s-ar derula lucrurile? Asta ar presupune in mod evident sa merg des la Buc., dar cat de des? Automat o sa primesc mai putine oferte de joburi? Stie cineva?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lukasssz a răspuns:

"am potential pentru a deveni model prin urmare doresc sa caut o agentie care sa ma reprezinte" dragule/drago, m-am saturat de cati spun asta, toti se vad in oglinda mai frumosi cu 300000% fata de cei din jur, eu zic sa pui mana sa te duci la o facultate sau sa te duci la munca, ca daca tot te gandesti sa fi "model" vezi sa nu ajungi somer/lucrator la Kfc.

| Keylla99 explică (pentru Lukasssz):

Tu esti putin frustrat, chiar nu inteleg de ce ti ai consumat timp sa mi explici teoria chibritului. habar nu ai cum arat sau care e treaba cu mine. du-te citeste o carte

| Lukasssz a răspuns (pentru Keylla99):

Am vazut participanti care aratau blana si au fost refuzati, ce ai tu special fata de ei?