| contstersinteresscazut a întrebat:

Am si eu o intrebare. Când vezi că nu ai nicio șansă și că tot ce faci, toată munca ta, nu este răsplătită, nu îți vine să renunți la tot? Înveți și înveți, muncești și muncești pe rupte, și degeaba. Am sute de exemple; mă voi da pe mine ca exemplu: am lucrat enorm de mult la un joc și am pus mult suflet în el. L-am creat în Unity, un FPS cu două niveluri, și am muncit aproape o săptămână la scripturi. A fost descărcat doar de 50 de persoane. Nu te descurajează?

Voi da alt exemplu, nu despre mine: dacă ești artist și faci un desen la care muncești sute de ore, nimeni nu îl mai apreciază, când poți folosi inteligența artificială care îți desenează în 5 minute. Sunt enorm de multe exemple în care munca nu mai este răsplătită și nu mai are niciun rost să mai încerci să faci ceva, pentru că nu ai nicio șansă. Tot timpul vin alții care sunt în față și îți iau locul.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pai cine sa te aprecieze si sa te rasplateasca daca ala este doar un hobby de-al tau, care l-ai facut acasa, pentru tine?
Daca erai angajat si ti se cerea sa faci un proiect, era altceva, ca erai platit pentru munca respectiva.
De ce nu te angajezi daca te consideri capabil?
Sta linistit, ca nu-ti ia nimeni locul daca esti cu adevarat un bun profesionist, doar cei incompetenti pierd.

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Robert Reich, profesor de economie la Harvard University: „Lumea crede că azi se cumpără obiecte, produse solide, dar nu este așa: cea mai mare parte a costului unui produs este dată de cercetare-dezvoltare, de costurile de marketing, de soluțiile legale înglobate în produs, etc.".

| dullcat a răspuns:

Te descurajeaza, cum sa nu, dar asta face parte din scara pe care o urci, treapta cu treapta, pana la succes.Eu tind sa cred ca in ziua de azi putem afla mult mai usor despre persoane care au reusit in domeniul lor si nu mai stim sa apreciem efortul raportat la timpul necesar. Oamenii din trecut, de exemplu multi artisti, asteptau zeci de ani pana cand ii recunostea cineva si ii promova.Inteligenta artificiala e o prostie care doar stie sa fure.Persoanele inteligente, cu iubire fata de tot ce inseamna artistic, vor cauta in continuare munca human made.laughing Tu ti-ai promovat jocul pe undeva? Ca in marea asta infinita a internetului sunt slabe sanse sa te descopere cineva asa random si sa dai lovitura.Adica, nu-i ca pe retelele sociale, unde ajungi viral dintr-o prostie.Multi muncesc pana cand algorimtii ii baga in fata si ajung la reach de 200-500 k etc. Ai nevoie doar sa te increzi in tine mai mult, sa perseverezi.Succes!

| Standt a răspuns:

Asta nu e munca. Sunt hobby-uri.