Desigur.Toti profesorii de toate materiile pot fi si diriginti si directori de scoala.Biologia este o materia foarte usoara si frumoasa intr-adevar.
Sigur ca poate sa fie, dar nu poate fi director de scoala si diriginte in acelasi timp.
Da se poate :directoarea mea este profa de bio si in generala aveam diriginta profesoara de biologie dar dc intrebi?
Orice profesor poate fii profesor si diriginte in acelasi timp, sau director si profesor in acelasi timp.Toate 3 odata nu se poate, nici diriginte si director in acelasi timp nu poate fii, poate doar vice-director.
Orice profesor poate fi diriginte sau director dar nu si amandoua concomitent.
Normal ca da, eu in generala aveam profesoara de biologie diriginte si vice-directorarea scolii
Intreb deoarece mie imi place foarte mult biologie, si vreau sa viu profesoara de biologie, si am auzit pe cineva ca nu poate fi diriginte, sau director al scolii, si m- s-a parut cam ciudat.
Da... diriginta mea este profesoara de biologie ...si e diriginte la clasa noastra
Da, se poate. Fosta mea diriginta e profa de bio. Iar direcotrul e prof de fizica, deci p`aproape
Normal! :-)
Toti profesorii pot fi si diriginti si directori :-) [poate fi si directoare si diriginta in acelasi timp]
anonim_4396 întreabă: