Eu una as alege handball`ul...In primul rand e bun pentru sanatate si te ajuta sa te mentii.in al doilea rand pentru ca scoti ceva de pe urma acestei meserii.
Am facut handball cam vreo 2 ani si imi pare rau ca am renuntat.Asta s`a intamplat din cauza programului de la liceu.
Dar tu poti deja sa te duci la un liceu cu program sportiv (daca vrei handball) sau la liceul de arta (pentru muzica ).
Cantaretii nu mai rezista prea mult pe piata din Romania.Trebuie sa fie foarte bine finantati si sa aiba pe cineva in spate.
Dar acum cum crezi tu ca e cel mai bine... sper sa iei decizia corecta si sa nu regreti apoi :*
Alege pe aia care iti place cel mai mult, dupa parerea mea, daca reusesti sa intri in lumea muzicii si sa fii vestita, as alege muzica pentru ca scoti mai multi bani dar viata privata nu prea ai.
Bafta!
Important e ce iti doresti tu, daca vrei sa devii handbalista sau cantareata .
Sunt doua daruri minunate. faptul ca ai o voce minunata si ca poti sa practici un spor atat de frum ca handbalul
Trebuie sa te gandesti mult pe tema asta
Tine'ma la curent cu ce ai hotarat.
Parerea mea e ca ar trebui sa urmezi handball-ul deoarece intr-adevar la noi mai greu te afirmi ca si cantareata ( din asa multe motive ), insa nu parerile pe care le au persoanele din jurul tau conteaza, ci pasiunea ta pentru unul din aceste doua domenii, sa simti ca apartii acelei lumii care vrei s-o urmezi. Sper ca te-am ajutat.
Poti sa le faci pe amandoua, dar eu unul as merge pe cantareata, la o sportiva daca intervine o accidentare s a dus viitorul ei, dupa ce se termina cariera de handbalista, ce faci?, devi antrenoare si daca nu ai succes?
Handbalista.
Dar imi poti spune si mie cum sa ma mai inalt :d.Tot asta vreau si eu sa ma fac.
AndreeaaaaX întreabă: