Dupa terminarea facultatii mi-am facut pfa si am lucrat pe cont propiu in domeniu ca technician IT, si uite asa de atunci tot ca pfa, chiar azi am intalnit un client care face facultatea de arhiectura de 5 ani, recomand sa vezi pe olx, jobs, cauta si vei gasi, multa bafta
Inscriindu-te la firmele de recrutare si depunand CV-uri la companiile care avertizeaza joburi online.
Fii pregatit sa mergi al interviuri si sa dai tot ce-i mai bun din tine, sa vada ca esti increzator si ai cunsotinte, chiar daca nu ai experinta.
Facultatile din ziua de azi sunt inutile, fiidnca nu ofera loc de munca la terminarea lor, fiind o afacerea nemaipomenita doar pentru profesorii universitari, dar calitatea studentilor care intra la facultate, fara examene si cu medii de 5 la BAC spune multe, de aceea sunt concursuri acerbe la angajare, cu sute de concurenti pentru 1 post vacant.
Eu m-aș angaja și operator data că știu și Excel la nivel avansat, învăț și niste softuri de analiză (SPSS), am idee să umblu și cu SQL, nu mai enumăr, ideea e că pentru mine nu contează competiția că m-as duce și pe minim pe joburi de început dacă aș găsi.
Problema e nu că n-am încredere la interviuri ci că nu găsesc interviuri.
Companii care avertizează joburi online adică cele precum ejobs?
Cât despre firme de recrutare, nu știu dacă el se ocupă cu locurile de muncă pe care le caut eu.
Oricum știu că luna asta e mai greu de găsit că se gândesc toți la vacanță.
Asa este, in decembrie nu va angaja nimeni.
In ianuarie ai mai multe sanse fiindca este inchidere de an financiar si vor avea nevoie de contabili, chiar si de incepatori ca sa faca data entry.
Succes!
Te-ai gândit la un PFA? sa îți oferi serviciile către firme mai mari? Multe din ele externalizeaza servicii de Conta, HR, PR sau marketing către freelanceri cu PFA part-time uneori
Din păcat nu am resurse.
Și să fac credit la bancă nu este o opțiune pentru mine.
Ce resurse? CE Credit? Actele de PFA sau Srl mai mult de 500 Lei nu costa! Un calculator sau laptop
pentru munca poate ai sau cumperi SH! Nu este ca si cand iti faci o fabrica! Iar meseria o ai în cap!
Sediu poți pune intr-un spațiu cu mai mulți oameni!
Tu subcontractezi task -uri *( lucrări) de la alte firme! Nu ai stocuri de marfa sau alte chestii! Lucrezi cu ce ai în cap! Bafta
Nu știam.
Momentam nu am ce servici să vând pentru că mi-aș dori să muncesc o perioadă să fiu sigura că ofer servici de calitate că nici sub prețul pieți nu vreau să vând și nici portofoliu nu am.