Fa teatru, dar vezi ca se intra greu si iti trebuie pregatire, dar la sfarsit chiar daca nu o sa castigi extraordinar de mult macar faci ce iti place e mai important sa faci ce iti place
Si eu mi-am dorit tot timpul sa fac teatru. Asta e ceea ce imi doresc de cand ma stiu. Stiu cum e cand cineva iti spune ca asta nu e cea mai buna optiune- si mama mea imi spune la fel. E o meserie grea, intr-adevar si e instabila. Azi ai un rol, maine nu. Dar nu pot sa iti spun sa nu iti urmezi visul, pentru ca stiu cat de neplacut e. Eu daca as putea, mi-as urma visul. Dar nu pot, pentru ca toata viata m-am pregatit pentru altceva.
Nu ii mai asculta pe altii. Gandete-te bine daca vrei sa iti asculti ratiunea sau inima. Pentru ca de asta depinde viata ta.
Teatrul te atrage- inseamna ca ai vocatie, ca o sa o faci cu pasiune. Poate ca asta trebuie sa faci tu in viata. Gandeste-te bine : daca nu te duci, o sa regreti. O sa te intrebi cum ar fi fost viata ta daca ti-ai fi ascultat inima.
Doar tu poti decide.
Pupici, Andreea. :*
Fa ce iti doresti Daca chiar ai talent si iti place sa faci asta nu trebuie sa dai nici o spaga. Eu ti-as sugera sa iti urmezi ideea
Ce coincidenta! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.Trec tot clasa a 11 a, sunt la liceu cu profil teoretic, iar me mine ma incanta facultatea de arhitectura.Inca din copilarie m-am gandit la meseria asta,de arhitect,insa nu am fost suficient de inspirat,sfatuit,ca sa dau chiar la liceul de arta, acum e tarziu,iar daca vreau sa intru in acest domeniu,trebuie sa ma apuc de meditatii,care nu sunt deloc ieftine, si cel mai probabil o sa renunt sa mai visez, indreptundu-ma catre altceva,dar sincer nu stiu catre CE? In situatia noastra sunt multi altii,care nu stiu pe ce drum s-o ia in viata. Sincer. Sfatul meu e sa-si urmeze visul, pentru ca intr-o meserie pe care o practici,e nevoie si de daruire,placere; asta daca iti permiti sa faci tot ce iti place. Foarte pe scurt: daca parintii tai iti pot oferii suportul financiar pentru formarea in aceasta cariera, eu zic sa mergi pe aceasta carare, dar e bine sa mai consulti si pe cineva din domeniu, pentru a-ti raspunde concred la intrebari. Succes, toate cele bune! Funda?
Faci ceea ce iti place cel mai mult sa faci! gandeste-te ca asta vei face apoi poate toata viata, si daca faci ceea ce iti place nu te vei plictisi niciodata. plus ca actoria te dezvolta intr-un anumit stil, placut de altfel. orice vei face dupa, daca nu alegi sa practici actoria, te va ajuta foarte mult. actorii, adevaratii actori, sunt super oameni. am prieteni actori. si mie mi-ar fi placut sa fiu, dar am ales un altfel de arta, mai practica (grafica). Bafta!
Sincer, eu acum intru la liceu si nu stiu cat de mult o sa te ajute raspunsul meu dar totusi o sa iti zic parerea mea :
si eu vruiam sa dau la un liceu de actorie si dupa la facultatea de teatru, insa m-am razgandit. Dar tu nu te lasa influentata de ce zic restul, pana la urma ei nu au fost acolo si n-au de unde sa stie cum e. E adevarat ca in Romania se dau spagi si asa dar poate reusesti sa fara. Cat despre costuri, nu stiu. Eu zic sa te gandesti bine ce vrei si sa nu te lasi influentata. Pana la urma tu faci facultatea, nu ei. Mult succes in luarea deciziei potrivite :*
Nu lua in seama gura lumii )...si mie imi place la nebunie acyoria si planuiesc sa dau la acea facultate dp ce termin liceul. bine inteles e o facultate grea dar daca ai vointa o poti absolvi.Bafta in continuare
Eu zic ca e interesant si ar trebui sa incerci. daca nu-ti place te poti reorienta...simplu
anonim_4396 întreabă: