Pai ai putea sa inveti cu calculatoarele cum sa rezolvi probleme si din astea si sa pui anunturi prin oras si poate o sa ai cativa clienti si o sa le ceri bani
acum depinde si cate stii tu
Ar trebuii sa investestii in viitorul tau sau sa-i pastrezi pentru facultatea ta.
Intra pe bursa, pe piata FOREX, dar e nevoie de pregatire inainte si exista intotdeauna riscul sa pierzi.
Sa investesti in aur ar fi o idee foarte buna. Aurului aproape niciodata nu-i scade valoare, ba din contra, in ultimii ani pretul lui a fost mai mereu in crestere! Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu!
Sa investesti in aur ar fi o idee foarte buna. Aurului aproape niciodata nu-i scade valoare, ba din contra, in ultimii ani pretul lui a fost mai mereu in crestere! Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu!
Ca o idee, un prieten incepus cu vreo 400 lei maxim, diverse schimburi de tot ce insemna electronice(in general, pc, telefoane, laptop-uri) si i-a mers...a facut ceva bani dar nu prea tinea de ei, in 1 an avea ceva de vanzare si bani cash ceva gen 12.000 lei, dar stia sa tina de preturi, a avut rabdare...
Eu am avut 4800 si am investit in PP in www.scnetromania.com/gratuit, castigul este de 10 ori, dar nu toate PP ajung la matuitate