Da evident ca il pot suna dimineata, la interviu nu e ok sa îl refuz?
Se poate rezolva mai repede la telefon
Nu am fost la multe interviuri la viata mea, decât la vreo 2 sau 3 acum mai multi ani, și de aceea te întreb, nu vreau sa ma fac de ras In fata lui omul acela
Dupa parerea mea cel mai bine este sa lucrezi pentru tine, sa iti faci o afacere si sa fi propriul tau angajat!
Singura problema e ca tura 2 e între 3 și 10 seara, și la alor mei nu prea le convine, si asta ma afecteaza, fiindca stau cu ei in casa, dar acest lucru nu se poate negocia, programul e program
E un job care se potriveste cu criteriile mele, in afara de programul de 2 schimburi.Ar fi minunat pentru mine, dar imposibil sa ma bage intr-un singur schimb, nu pot întreba asa ceva la interviu, ca va spune nu va convine căutați alt post
Azi am sunat și spus omul sa merg mâine pentru interviu între orele 7 și 11 cand vreau eu, dar pe anunt nu erau informații despre program sau adresa, pentru mine nu e o problema, dar mama e stresată din cauza ca dacă m-ar angaja as ajunge după 11 noaptea posibil chiar 12 și nu vreau sa-i fac rău mai ales ca are și cu tensiunea
As vrea sa merg la interviu și sa îl refuz acolo, dar e mai bine cred ca sa îl sun dimineața devreme sa ii spun ca mi-am găsit alt post, poate omul are alte treburi și nu rămâne la magazin
Cati ani ai? Daca ai mai mult de 18 poate ar trebui sa iti regandesti si reirganizezi viata. Asta suna a intrebare de copil de 12-13 ani
Problema e ca am stabilit deja sa ne întâlnim dimineața, cu condiția sa îl sun înainte sa plec de acasă, să vad dacă nu e plecat de la mazgin, și sa nu duc degeaba, dar nu îl pot suna decât între 7 și 11 dimineața, dar e ok dacă ma duc la interviu și refuz acolo, nu sa îl mai sun dimineata sa ii spun ca nu mai ne întâlnim?
Bineinteles ca poti, te poti razgandii oricand