Eu zic sa cauti pe internet liceul la care vrei sa urmezi in continuare. In cazul in care gasesti un numar de telefon sau un e-mail, intreaba. O alta varianta ar fi sa intrebi la Ministerul Educatiei :
http://www.edu.ro/index.php
Mai exista Licee in care functioneaza clase de seral, e posibil sa mai fie si la distanta. Cu schimbaile din ultimele saptamani chiar nu stiu cine mai poate sa-ti dea un raspuns pe care sa cootezi. Incearca sa iei legatura cu diverse licee prin telfon poate ai sanse dar nu intarzia
... du-te la inspectoratul scolar judetean, inspector educativ sau management spune-i ce profil ai terminat si roaga-l sa te indrume...
Sigur ca poti face seralul la distanta... Depinde in ce oras vrei sa-l faci... Ti-as putea furniza informatii, dar la unitati de invatamant din orasul meu (Dr-Tr-Severin). .si stiu ca exista si pentru asistenti medicali... dar nu cred ca te-ar ajuta prea mult Trebuie sa gasesti pe net ceva legaturi...cauta pentru orasul care te intereseaza. .si apoi iti alegi ce e mai bine pentru tine... Spor si multa bafta